Grondwerken

Sinds enkele jaren hebben wij onze bedrijfsactiviteiten sterk uitgebreid. Om nog beter te kunnen beantwoorden aan de noden en wensen van onze klanten, bieden wij met trots zelf ook de voorbereidende grondwerken aan. We investeerden daarvoor in een degelijk machinepark en materiaal en trokken ervaren vakmensen met de nodige kwalificaties aan.

We kunnen nu instaan voor de totale voorbereiding van al onze werven en verzorgen en/of volgen uw totaalproject op. Een sterke troef! Alle werken kunnen zo naadloos op elkaar aansluiten en voor u als klant is het heel wat handiger om slechts met 1 aannemer te moeten communiceren. Indien we zelf de voorbereidende grondwerken uitvoeren, kunnen wij uw werf perfect afstemmen op de verdere plaatsing en specifieke vereisten van onze betonvloeren.

De voorbereiding is veelal ook het uitgelezen moment voor een grondige opfrissing van uw huidig rioleringsstelsel en voor het opsplitsen van afval- en regenwater, zodat u voldoet aan de laatste wetgeving.

Naast het voorbereiden van de ondergrond voor onze betonvloeren en de verdere afwerking van uw project, bieden wij u ook grind- en klinkerverhardingen aan. Bovendien kunnen wij instaan voor alle afbraakwerken, kleine elektriciteitswerken, bouwrijp maken van uw terrein, bosontginning, groen- en omgevingswerkzaamheden. We werken daarvoor samen met ervaren aannemers.

Tijdens elk project willen wij onze klanten persoonlijk begeleiden om hen de meest esthetische, kwalitatieve en functionele oplossing te bieden.


Contacteer Ons

Concresco bvba
Dendermondse Steenweg 17
9220 Hamme - België

Tel +32 (0)479 944 257
Fax +32 (0)52 48 08 33
info@concresco.be